Verduurzamen

Je huis verduurzamen

Momenteel is er zo’n 48% van alle huiseigenaar hier in Nederland actief bezig met het verduurzamen van zijn of haar woning. Naar onze mening is dit nog veel te weinig. Je woning verduurzamen is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor je portemonnee. Je kunt namelijk flink besparen op je energierekening! We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Wat zijn mijn opties?

Wat je allemaal kunt verduurzamen hangt af van je woning. Hoe is je huis bijvoorbeeld momenteel geïsoleerd? En beschik je al over een warmtepomp, of misschien zelfs al zonnepanelen? Welke opties je allemaal hebt, hangt dus af van je woning. onze ervaren adviseur voert graag een huisscan voor je uit. Je ontvangt dan een uitgebreid rapport met alle verbeteropties op een rij.

Huis isoleren

Het is allereerst goed om te weten dat er verschillende soorten isolatie zijn. Denk aan spouwmuurisolatie, vloerisolatie, maar ook aan isolatieglas. Welke isolatie je kunt verbeteren voor je woning, is afhankelijk van het bouwjaar van je woning. Wij kijken graag met je mee welke zaken jij nog beter kunt isoleren.

Zonnepanelen

Een veelvoorkomende investering is het plaatsen van zonnepanelen. Door het plaatsen van zonnepanelen bespaar je veel geld. Het is misschien even een flinke investering, maar deze heb je vaak binnen 7 à 10 jaar al terugverdiend. Daarnaast zijn zonnepanelen waarde verhogend voor je woning. handig om te weten als je plannen hebt om je woning te verkopen!

Verduurzamen als je in een appartement woont, of als je huurt

Woon je in een appartement? Of woon je in een huurhuis? Dan is het mogelijk om je woning te verduurzamen in samenwerking met de VvE (Vereniging van Eigenaars) of je verhuurder. Ook in deze situatie zijn er aantrekkelijke subsidies beschikbaar.

Gratis adviesrapport

Dus, wil je weten welke verbeterpunten jouw huis heeft? Vraag dan snel ons gratis adviesrapport aan! We kijken graag hoe jij jouw woning verder kunt verbeteren en helpen je graag bij het realiseren hiervan.