Hypotheken

Hypotheken

Je staat op het punt een (eerste) huis te kopen – spannend! Bij ons draait het om meer dan alleen de perfecte woning kiezen.
Of je nu een doorstromer bent of je huidige huis wilt verhogen door te verbouwen en te verduurzamen, wij begeleiden je graag.
Verhuizen of verhogen? Ontdek de beste financieringsopties voor jouw situatie.

Verdeling online en fysiek

Bij VanuitHuis Hypotheken geloven we dat een hypotheek ook online geregeld kan worden. Hieraan zit dan voor de klant ook nog eens het voordeel dat de kosten lager zijn, want als wij midner kosten aan u kwijt zijn profiteert u daarvan!

Mocht het online proces niet bij u passen verwelkomen wij u ook graag op ons kantoor of we komen bij u langs.

Voor ons is het van groot belang dat het proces soepel verloopt ofd dat nou online of fysiek is.

Ben je nieuwsgierig naar welke vorm van hypotheekadvies het beste bij jou past, neem dan gerust even contact met ons op!

Eerste woning kopen

Wil je je eerste huis kopen? Leuk! Wij helpen je graag met het berekenen van je maximale budget. Zo kun jij gericht op zoek naar jouw droomhuis

Verhuizen

Je bent toe aan een nieuwe stap en wilt verhuizen. Of je nu groter wilt gaan wonen, of juist kleiner: ook in deze fase staan we graag aan je zijde.

Verbouwen

Besparen op je hypotheek? Er is soms meer mogelijk dan dat je denkt! Wij kijken graag met je mee of dat je kunt besparen op je hypotheek.

Huis verduurzamen

Het verduurzamen van je woning is een goede manier om energie te besparen én je wooncomfort te verhogen. Wij vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is.

Bereken je maximale hypotheek

Voordat je goed van start kunt gaan met het zoeken naar jouw droomwoning, is het natuurlijk belangrijk dat je weet hoeveel je kunt lenen. Want, wat wil en wat kun je betalen? En hoeveel spaargeld wil je inleggen? Er zijn een aantal zaken waar je goed over na moet denken. Onze ervaren adviseur kijkt graag met je mee en berekent jouw maximale budget.